Privátna urologická ambulancia MUDr.Roman Sokol, MPH
hamburger-menu
hamburger-menu
  • Úvod
  • O nás
    • História
    • Vzdelávanie
    • Pripravujeme
    • Personál
  • Naše služby
    • Základná urológia
    • Onkourologická starostlivosť
    • Urodynamické vyšetrenie
    • Bioptické vyšetrenie
    • Andrologicko - sexuologické vyšetrenie
    • Cystoskopické vyšetrenie
    • Cirkumcízia - obriezka
    • Vazektómia
    • Spermiogram
    • Inkontinencia moču
    • Poradenstvo
    • Biofeedback
    • Ultrasonografia
    • Komplexná liečba erektilnej dysfunkcie
    • Poradenstvo na diaľku
    • Bolesti semenníka
    • Kvapavka
    • Chlamýdie
    • Oxidačný stres
    • Liečba erekcie
    • Fyzioterapia
    • Denný infúzny stacionár
  • Klinické štúdie
    • Pre pacientov
    • Pre zadávateľov
    • Prebiehajúce klinické skúšania
  • Jednodňová chirurgia
  • Fórum
  • Médiá
    • Videa
    • Fotogaléria
    • Napísali o nás
  • Kariéra
  • Kontakty
  • Objednajte sa
LETNÁ DOVOLENKA - Nové Mesto nad Váhom - naša ambulancia v Novom Meste nad Váhom nebude v termíne 30.06. - 11.07.2025 ordinovať z dôvodu čerpania dovolenky. Prvý ordinačný deň bude v utorok 15.07.2025.
LETNÁ DOVOLENKA - Trenčín - URL Clinic v Trenčíne bude v termíne 30.06. - 11.07.2025 čerpať dovolenky. Z tohto dôvodu, bude naše pracovisko ordinovať denne len v skrátených ordinačných hodinách a to 08:00 - 14:00.
close-menu
  • Úvod
  • O nás
    • História
    • Vzdelávanie
    • Pripravujeme
    • Personál
  • Naše služby
    • Základná urológia
    • Onkourologická starostlivosť
    • Urodynamické vyšetrenie
    • Bioptické vyšetrenie
    • Andrologicko - sexuologické vyšetrenie
    • Cystoskopické vyšetrenie
    • Cirkumcízia - obriezka
    • Vazektómia
    • Spermiogram
    • Inkontinencia moču
    • Poradenstvo
    • Biofeedback
    • Ultrasonografia
    • Komplexná liečba erektilnej dysfunkcie
    • Poradenstvo na diaľku
    • Bolesti semenníka
    • Kvapavka
    • Chlamýdie
    • Oxidačný stres
    • Liečba erekcie
    • Fyzioterapia
    • Denný infúzny stacionár
  • Klinické štúdie
    • Pre pacientov
    • Pre zadávateľov
    • Prebiehajúce klinické skúšania
  • Jednodňová chirurgia
  • Fórum
  • Médiá
    • Videa
    • Fotogaléria
    • Napísali o nás
  • Kariéra
  • Kontakty
  • Objednajte sa

Zákrok

Fórum / Rôzne / Zákrok
Napíšte otázku
Napíšte otázku
  • Martina Petrášová
    31.07.2024
    Dobrý deň, chcem sa spýtať. Svokor bol minulý týždeň na cystoskopii. Má 86 rokov. Trpí aj poruchami zrážanlivosti krvi. Vždy po operácii dostal tabletku, aby mu zastavili krvacanie. No teraz mu nedali, a má ešte po týždni taký ružový moč a usadeniny. Úplne sa odvodnil, tak sa chcem spýtať, ako mám postupovať. Boli sme aj v utorok na urologii, dali mu tabletky akési na to, aby to prestalo krvácať. No je slabý, a úplne bez života. Viete mi prosím poradiť, čo s tým? Nakoľko ma v nemocnici odbili. Ďakujem za odpoveď
    • Roman Sokol
      31.07.2024
      kde ste boli ? V ktorej nemocnici ? dali mu ATB ?
    • Martina Petrášová
      31.07.2024
      V Lučenci. Nedali mu antibiotika. Bola to kontrolná cystoskopia, každé tri mesiace, nakoľko je onkologický pacient. Chvalabohu je bez nálezu, všetko čisté. Len to mi nejde do hlavy, že mu nedali nič.
    • Martina Petrášová
      31.07.2024
      Mám volať urológ ovi, nech mu predpise nejaké ATB? Ďakujem za odpoveď.
    • Roman Sokol
      31.07.2024
      bolo by to vhodné
    • Martina Petrášová
      31.07.2024
      Ďakujem vám veľmi pekne za konzultáciu. Nakoľko som bezradná už. Iba mi spí. Sem tam niečo zje. Je úplne zniceny. Pekný deň Vám prajem.
    odpovedať
  • Jaroslav
    20.12.2022
    som po včerajšej cistoskopii a od rána sa neviem vymočiť,bol som aj u urologa urobil mi sono vraj mám prázdny mechúr a vypip som už asi 1,5 l vody stále ma nutká na močenie vôbec sa neviem vymočiť ani pár kvapiek a mám už aj bolesti. čo mám robiť?
    • Roman Sokol
      20.12.2022
      skúste si dať horúcu sprchu
    odpovedať
  • Roman
    16.06.2019
    Zdravím, mám otázku, mám trojmesačný katéter, a stáva sa mi, že niečo žlté močím vyzerá to ako hnis, a pijem dosť vody, a nepáli má, pri močení
    odpovedať
  • Roman Sokol
    11.06.2019
    Ako som spomínal vyššie tieto komplikácie by mali byť len dočasné. Ak nie sú a pretrvávajú dlhšie, ako uvádzate aj 14 dní, treba čo najskôr vyhľadať lekára. Nie je však najmenší dôvod domnievať sa, že takéto komplikácie budete mať po cystoskopii aj vy. Čo sa týka vašich problémov s bruchom nemusí to súvisieť s močovým mechúrom, bez riadneho vyšetrenia sa vám však k tomuto vyjadriť nemôžem.
    odpovedať
  • Roman
    11.06.2019
    Len jeho to už páli 14 dni a som čítal že tento problém zmizne o dva až tri dni preto som sa pýtal a tiež má asi niečo podobné čaká tak chcem byť nato pripravený... Teraz štve trochu brucho... často má duje, a škrka, neviem či to môže suviseť s mechúrom... alebo nie...
    odpovedať
  • Roman Sokol
    11.06.2019
    Roman, áno, po cystoskopii sa môžu vyskytnúť nepríjemnosti v podobe pálenia, častého nutkania na močenie. To sa ale upraví dodržiavaním pitného režimu. Samotná bolesť počas vyšetrenia alebo tesne po ňom je len mierna, Samozrejme, každý máme iný prah bolesti. Preto je pred vyšetrením možné aplikovať pacientovi plyn Entonox na zmiernenie bolesti alebo liek od bolesti. Samozrejmé je aj to, že je tu zopár vecí, ktoré musíte dodržiavať nevyhnutne po vyšetrení, ale v zásade sú komplikácie po cystoskopii len zriedkavé, nezávažné a spravidla rýchlo odznejú. Rovnako aj hygiena po vyšetrení nie je obmedzená.
    odpovedať
  • Roman Sokol
    11.06.2019
    Roman, áno, po cystoskopii sa môžu vyskytnúť nepríjemnosti v podobe pálenia, častého nutkania na močenie. To sa ale upraví dodržiavaním pitného režimu. Samotná bolesť počas vyšetrenia alebo tesne po ňom je len mierna, Samozrejme, každý máme iný prah bolesti. Preto je pred vyšetrením možné aplikovať pacientovi plyn Entonox na zmiernenie bolesti alebo liek od bolesti. Samozrejmé je aj to, že je tu zopár vecí, ktoré musíte dodržiavať nevyhnutne po vyšetrení, ale v zásade sú komplikácie po cystoskopii len zriedkavé, nezávažné a spravidla rýchlo odznejú. Rovnako aj hygiena po vyšetrení nie je obmedzená.
    odpovedať
  • Roman
    11.06.2019
    Sestričkou som volal, tak objedná v piatok, až budem mať vymení lístok, jeden známy bol na tomto zákroku, a už dva týždne pri močeny moc páli, vraj mu niečo čistili, a trvalo to hodinu, ako dlho môže mať takéto problém? pálenie
    odpovedať
  • Roman Sokol
    11.06.2019
    Dobrý deň, v prípade, že chcete vyšetrenie absolvovať u nás, musíte prísť k nám a ak doktor usúdi, že potrebujete cystoskopiu, tak vás na ňu u nás objednáme. Objednať sa môžete prostredníctvom kontaktného formuláru na našej stránke alebo aj telefonicky. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
    odpovedať
  • Roman
    10.06.2019
    Zdravím, môj Urológ má objednal na zákrok, cytoskopiu, len som odmietol, a chcem sa dať k vám to absolvovať, len či potrebujem nejaké vyšetrenia má zaujíma?
    odpovedať
Späť na výber témy
Instagram Youtube Twitter Facebook
Ordinačné hodiny | Cenník | Klinické štúdie | Personál | Zmluvné poisťovne
  • RSbros
Našé webstránky :
  • predcasnaejakulacia.sk
  • obriezka.sk
  • pohlavneochorenia.sk
  • sex-erekcia.sk
  • prostata.sk
  • vazektomia.sk
  • spermiogram.eu
Dotazníky:
  • sexuálneho zdravia
  • predčasná ejakulácia
  • androgénovej deficiencie
Menu:
  • úvod
  • o nás
  • naše služby
  • klinické štúdie
  • fórum
  • médiá
  • kontakty
  • objednajte sa
Ambulancia Trenčín
Piaristická ul. č. 19
911 01 Trenčín

N: 48.889718
E: 18.033054

recepcia@urology.sk
nájsť na mape

Ambulancia Nové Mesto nad Váhom
Weisseho 2429/16
915 01 Nové Mesto nad Váhom
N: 48.758509
E: 17.83072
nmnv@urology.sk
nájsť na mape
Kontakty

c) 2019 - MUDr. Roman Sokol, MPH - Privátna urologická ambulancia.
webdesign: Tomáš Levčík pre RSbros.

Informačná povinnosť - Ochrana osobných údajov v podmienkach prevádzkovateľa.
Používame cookies - nastavenie cookies.

Skopírovaním textu alebo časti textu z akejkoľvek stránky tohto webu a jeho umiestnením na iný web porušíte práva MUDr. Romana Sokola, MPH ako aj práva ďalších osôb zúčastnených na tvorbe obsahu pre tento web.